Problem with automatic login

If you run into any problems using 14ers.com, please post a topic thread here.
User avatar
edhaman
Posts: 491
Joined: 8/21/2010
14er Checklist (15)
13er Checklist (14)

Problem with automatic login

Postby edhaman » Thu Nov 04, 2010 12:43 pm

Over the past month I've had to check the box to automatically login everytime I go to the site 4 times. It works for several days, then stops logging me in automatically.
User avatar
JayMiller
Posts: 562
Joined: 5/8/2006
14er Checklist (28)
13er Checklist (4)

Re: Problem with automatic login

Postby JayMiller » Thu Nov 04, 2010 1:04 pm

Are you deleting any cookies. The auto log-in sets a cookie and if the cookie is deleted you will not auto log-in. I tend to delete my cookies (just to get rid of the crap) every few weeks and have to re-set my 14er preferences.
My Philosophy on Life: If you wake up alive and well ... Shut the heck up.
holttd
Posts: 55
Joined: 9/26/2010
14er Checklist (9)
13er Checklist (9)

Re: Problem with automatic login

Postby holttd » Thu Nov 04, 2010 1:39 pm

i've been having the same problem. i dont delete cookies.
I will lift up mine eyes unto the hills; from whence cometh my help. -Psalm 121
User avatar
14erdude83
Posts: 77
Joined: 10/1/2010
14er Checklist Not Entered
13er Checklist (3)

Re: Problem with automatic login

Postby 14erdude83 » Thu Nov 04, 2010 2:31 pm

I have been having this same issue
User avatar
edhaman
Posts: 491
Joined: 8/21/2010
14er Checklist (15)
13er Checklist (14)

Re: Problem with automatic login

Postby edhaman » Sat Nov 27, 2010 10:31 am

I'm not deleting cookies and I'm still having the problem. A few minutes ago I logged in and checked the box to log me in each time I visit. I went into Forums to check updates on this thread and had to log in again in order to write this post.
User avatar
BillMiddlebrook
Site Administrator
Posts: 7525
Joined: 7/25/2004
14er Checklist (58)
14ers Skied (46)
14ers in Winter (21)
13er Checklist (161)
Contact:

Re: Problem with automatic login

Postby BillMiddlebrook » Sat Nov 27, 2010 10:34 am

Hmm, sounds like it may be something corrupt in your cache or your session id on the server.

If you're still on and it shoes an "SID=" in your page url when in the forum, feel free to email me that link and I'll try to reset your session. You might also do a complete cache clear, close your browser and start again to see if it continues. If you have other browser software, you could try to see if it acts the same in that browser.

Is this a work computer or going through a Proxy server?
"I have made it through the things others would surely die just watching"
- Megadeth
User avatar
edhaman
Posts: 491
Joined: 8/21/2010
14er Checklist (15)
13er Checklist (14)

Re: Problem with automatic login

Postby edhaman » Mon Nov 29, 2010 8:49 am

The automatic sign-in has been working for the past two days, so maybe the problem somehow got fixed. I am not on a work computer.
User avatar
edhaman
Posts: 491
Joined: 8/21/2010
14er Checklist (15)
13er Checklist (14)

Re: Problem with automatic login

Postby edhaman » Mon Nov 29, 2010 3:54 pm

I spoke too soon. I just came back after being off-line for a few hours and had to sign in again.
tmathews
Posts: 3852
Joined: 7/2/2008
14er Checklist Not Entered

Re: Problem with automatic login

Postby tmathews » Mon Nov 29, 2010 4:01 pm

Sometimes when I first navigate to 14ers.com in IE 8 or Firefox (I use Firefox more), I'll see the login fields at the top right above the forum posts. Most of the time, I can just refresh the page and it will log me in.

My phone's browser is another thing. No matter how many times I refresh the browser page, it won't log me in. If I only have access to the internet through my phone, sometimes I'll have to log in several times while reading through the Forum and replying to posts.

Return to “Site Problems and Resolution”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests